Over ons

SAMSUNG CSC

Bjorn (35) werkte bij Samsung Delft als marketing manager en kreeg na zijn studie de passie om motor te gaan rijden. Na eerst een aantal jaren op een Ducati Monster met veel plezier gereden  te hebben, werd daarna voor de BMW GS800 gekozen.

Het reizen speelden al veel eerder een grote rol in zijn leven. Voor zijn studie heeft hij 1 jaar op Bali gewoond en daarna nog veel gereisd in Zuid-Amerika.

 

 

DSC00116

Willemien (28) werkte als tandarts in Hoorn en kreeg na haar studie ook de passie om motor te gaan rijden. Haar eerste motor was een Yamaha R6 en daarna kwam de BMW Sertao.

Van jongs af aan zat het reizen er al in. Op jonge leeftijd 3 jaar in Afrika gewoond met de familie. Na de middelbare school een half jaar gebackpackt in Australië, Nieuw-Zeeland en Maleisië. En tijdens de studie 3 maanden in Sydney gewoond.

 

SAMSUNG CSC

Na 3 mooie grote reizen samen gemaakt te hebben in Amerika, Argentinië en Italië, waarin het motor rijden een zekere rol speelden, besloten we voor langere tijd op reis te gaan. Zo is langzaam het plan ontstaan om met de motor richting Australië te rijden.

 

Advertentie

One response to “Over ons

  • peter jense

    Hoop dat we van jullie reis kunnen meegenieten. Aan communicatie middelen ontbreekt het niet en voor zover ik kan nagaan hebben jullie de spoedcursussen EHBO en sleuten, met goed gevolg doorlopen!
    Succes en genot,
    Peter

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: