Van Harten Amersfoort

Afgelopen zaterdag 16 mei hebben we een super leerzame motor kluscursus gehad bij de BMW dealer van Harten in Amersfoort. Mede dankzij Gert-Jan, Roelof & Nick zijn we een stuk wijzer geworden van onze motoren. Ook zullen zij ons onderweg helpen met het verkrijgen van de juiste onderdelen, zodat als we stil komen te staan, daarna weer op weg geholpen kunnen worden. Wij zijn van Harten hier heel erg dankbaar voor!

Zaterdag rond een uur of 9 kwamen we aan bij van Harten en kregen we de mogelijkheid om bij beide motoren mee te kijken en mee te klussen bij een kleine beurt en verdere uitleg over eventueel handige weetjes voor onderweg.

De motoren werden omhoog getakeld en zo konden de motorolie en remvloeistof eerst vervangen worden. Daarna hebben we uitleg gekregen over het vervangen van de binnenband, spannen en smeren van de ketting, vervangen van de zekeringen en lampjes, schoonmaken van de luchtfilter en het stellen van de balhoofdlagers. Jaja allemaal dingen waar we voor zaterdag nog geen weet van hadden! We vonden het een super leerzame en geweldige dag om een kijkje in de werkplaats van BMW van Harten te nemen en zullen er onderweg nog vaak (hopelijk niet te vaak) aan terug kunnen denken.

Binnenkort zal er een filmpje op de website staan van onze klusdag! Nu alvast een sfeerimpressie…

 

11202907_624843267651648_1800016335179995055_o

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: