Daar gaan we dan…

2 dagen later dan gepland is het zo ver! Daar gaan we dan… Goed bepakt en voorbereid rijden we Amsterdam uit. Afscheid genomen en uitgezwaaid door ons uitzwaai comité, geweldig dat jullie er waren!

Op naar het tankstation om onze motoren goed af te vullen en dan op weg richting Driebergen om daar afscheid te nemen van het 2e uitzwaai comité! Na een goede lunch en taart is het dan echt zo ver…. de wijde wereld in! Met een lach en een traan stappen we op onze motoren om een geweldige reis samen te gaan beleven.

Eerst nog langs Breda om onze paspoorten op te halen anders komen we niet ver. Dan de grens over Nederland uit en België in. Meteen van de snelweg af, langs kleine dorpjes en kronkelwegen richting Duitsland.

Aangekomen in het oosten van België zonder een druppel gevangen te hebben, hebben we ons gesetteld in een B&B vlakbij Verviers om vanavond lekker te genieten van de Belgische biertjes en een goede maaltijd. Morgen richting de ‘Romantische Strasse’.

20150529_185742

Advertentie

One response to “Daar gaan we dan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: