Van Autobahn naar Romantische Strasse.

Via Aachen Duitsland in, hadden we afgesproken zo snel mogelijk naar de Romantische Strasse te rijden, om daar onze weg zonder snelwegen te vervolgen. Snelweg rijden in Nederland is saai; platte, lange, weinig zeggende wegen. Duitsland daarentegen begonnen we langzamerhand te waarderen. Veel groen, heuvels en het langzaam warmer worden voelde erg aangenaam. Na 4 uur autobahn werd onze afslag richting Würzburg aangegeven, het begin van de Romantische Strasse…

De weg richting Füssen vervolgend waar de Strasse zou eindigen. Na een uur kleine dorpjes, beekjes, weilanden en heuvels hadden we voor vandaag genoeg gereden. Aankomend bij een klein dorpje, settelden we ons in een gasthof en gingen we in het lokale restaurant bier drinken en schnitzel eten, Germans likewise.
De volgende ochtend vervolgen we onze weg richting het zuiden over de Romantische Strasse. Dit deel was rotsachtiger, kleine kasteeltjes en bosachtiger. Aan het eind van de dag aangekomen bij een mooi plekje om dan eindelijk onze tent op te zetten en voor de eerste keer samen de ‘Happy Camper’ uit te hangen, awesome!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: