Slingerend door Oostenrijk en Italië

Onze eerste camping nacht overleefd, klommen we weer op de motor richting Oostenrijk. De bergen in! Via slingerende wegen kwam we bij de grens en besloten Oostenrijk in 1 dag te doorkruisen vanwege de regen die er zou vallen. Dwars door Oostenrijk richting Noord-Italie was het plan!

De bosrijke gebieden, die we door kruisten, roken naar verse bosbessen en de kleine dorpjes naar wasmiddel. Wat is het motorrijden toch heerlijk en ‘werkelijk’. Tegelijkertijd het temperatuur verschil van de buitenlucht kunnen mee maken en de geuren van de verschillende plekken op kunnen vangen. Nog niet te spreken over het geluid van de ronkende motor vervagend in de natuurgeluiden van de wind, kabbelend water en fluitende vogels. Het gevoel van het ‘swingen’ door de bochten en het (nu nog) verharde wegdek onder je wielen.
Na een goede lunch en de alpen achter ons gelaten, kwamen we in het noorden van Italië de dolomieten ingereden. Waar we een pension vonden om de nacht door te brengen na een heerlijke pasta en een fles rode wijn. Vervolgens nog 2 nachten gekampeerd aan een meertje bij het dorpje Alesso.
‘La vita e bella!’
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: