Afscheid

Na een maandje radio stilte zijn we weer op pad. De afgelopen 3 weken hebben we in Nederland doorgebracht, met veel verdrietige, indrukwekkende en toch ook mooie momenten. We hebben op 26 juni 2015 met veel verdriet op een waardige manier afscheid moeten nemen van onze lieve (schoon)vader, Peter Jense.

Lieve papa, grote vriend, we gaan je missen!!
Toen we het besluit hadden genomen terug naar Nederland te gaan waren we ondertussen aanbeland in Izmir, gelukkig niet te ver bij Istanbul vandaan. Hier woont een vriend van ons die ons direct aanbood om onze motoren en spullen bij hem in het hotel te stallen. Dit is het Radisson Blu Istanbul Tuzla waar hij samen met een super vriendelijke crew een bizar mooi hotel weet te runnen! Dit heeft ervoor gezorgd dat we in deze moeilijke tijd geen enkel moment bezorgd zijn geweest om onze spullen, wat een erg fijn gevoel van rust heeft gegeven. Aan Özgen en zijn crew, BEDANKT!!
Na in alle rust afscheid genomen te hebben en veel tijd met onze familie door te hebben gebracht hebben we al vrij snel weer besloten om onze trip voort te zetten. En zo zijn we afgelopen woensdag 15 juli na exact 3 weken weer herenigt met onze reisgenoten, de F800GS (BeastMW) en de G650GS Sertao (BMWacko).
‘Liefde houdt niet op waar het leven eindigt’. (Schopenhauer)
 20150716_135338
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: